Electro Instal Proiect aduce pe piata serviciilor electrice din Romania un nivel de calitate premium, avand ca principal scop obtinerea celui mai inalt grad de satisfactie al beneficiarilor sai.

Firma autorizata ANRE, Electro Instal Proiect oferă servicii complete de instalatii electrice, fiind un proiect in care lucreaza cei mai buni ingineri si tehnicieni ai momentului, cu cele mai înalte nivele de professionalism, precum si o atenție crescuta pentru detalii.

Profesionistii Electro Instal Proiect, certificați și acreditați ANRE, detin o înțelegere profundă a instalatiilor electrice, astfel încât executia, proiectarea, instalarea, testarea, service-ul și întreținerea in domeniul serviciilor electrice sa se produca dedicat fiecarui client si nevoi.

“Ne bazam afacerea pe transparenta si profesionalism, angajamentele luate fiind asumate si realizate in termenul cel mai scurt posibil si cu un cost competitiv”

Specialistii Electro Instal Proiect, ofera o gamă larga de servicii electrice de la etapa de proiectare până la instalare, întreținere și testare, asigurandu-se că instalatiile electrice pe care le executa si proiecteaza astăzi pot răspunde cerințelor dumneavostra de mâine!

Certificari